Όροι Χρήσης

 
 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

H εταιρία MEDICARE έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.medicare-evia.gr σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Προκειμένου να επιτευχθεί ο ανωτέρω σκοπός, οι παρεχόμενες πληροφορίες προέρχονται από τα επίσημα sites και τους καταλόγους των προμηθευτών/κατασκευαστών/αντιπροσώπων. Ως εκ τούτου η εταιρία MEDICARE ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν λανθασμένες ή ελλιπείς πληροφορίες που προέρχονται από τρίτους (κατασκευαστές, προμηθευτές, εγχειρίδια λειτουργίας).

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρία MEDICARE διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης  των όρων και των προϋποθέσεων των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.medicare-evia.gr Η εταιρία έχει υποχρέωση να ανακοινώνει τις τροποποιήσεις αυτές από τον ιστότοπό της.

Η MEDICARE ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Επιφυλάσσεται δε ως προς την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων, καθώς αυτή εξαρτάται από την τοποθεσία και την εκάστοτε δυνατότητα εξυπηρέτησης των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών.

Η MEDICARE εμπορεύεται ιατρικά είδη, προϊόντα υγείας και είδη αποκατάστασης αναγνωρισμένων οίκων, τα οποία φέρουν πιστοποίηση CE και είναι εγκεκριμένα για την κυκλοφορία τους εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ έχουν δηλωθεί και στον Ε.Ο.Φ. από τους κατασκευαστές ή τους επίσημους αντιπροσώπους τους, όπου αυτό προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία. Η επιλογή της αγοράς και η χρήση των προϊόντων αυτών προκειμένου να προαχθεί η υγεία του χρήστη, γίνεται καθαρά με ευθύνη του αγοραστή, ο οποίος σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να συμβουλευτεί πρώτα το γιατρό του. Η MEDICARE δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την επιλογή του προϊόντος που επέλεξε να αγοράσει ο πελάτης ή/και για τυχόν λανθασμένη (ή μη προβλεπόμενη) χρήση αυτού από τον αγοραστή/χρήστη. Η ευθύνη της MEDICARE περιορίζεται μόνο στην περίπτωση παράδοσης ελαττωματικού προϊόντος, ενώ ουδεμία ευθύνη φέρει για την αποτελεσματικότητα της θεραπευτικής παρέμβασης καθώς και για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από τη λανθασμένη επιλογή ή/και τη λανθασμένη ή μη προβλεπόμενη  χρήση των προϊόντων.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι παραγγελίες των προϊόντων που τοποθετούνται μέχρι τις 14:00 και είναι άμεσα διαθέσιμα, εκτελούνται αυθημερόν.  Οι παραγγελίες για προϊόντα με την ένδειξη «Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες» που τοποθετούνται μετά τις 14:00 το μεσημέρι, προωθούνται προς υλοποίηση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.  Σε δυσπρόσιτες περιοχές (όπως αυτές καθορίζονται από τη ΕΛΤΑ Courier) καθώς και στη νησιωτική Ελλάδα η παράδοση ενδέχεται να υπερβαίνει τις 3 ημέρες. Επιπλέον, όσον αφορά τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία και όχι με courier, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να υπερβαίνει τις 3 ημέρες.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά τη διαδικασία παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.medicare-evia.gr, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία ώστε να είναι δυνατή η διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο διαδικτυακό τόπο www.medicare-evia.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών μας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.medicare-evia.gr. εφαρμόζει πιστά τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο. Δηλώνει ρητώς ότι τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλετε χρησιμοποιούνται μόνο για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών μεταξύ του πελάτη και της εταιρίας, καθώς και για την ενημέρωση και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τον πελάτη. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν δημοσιοποιούνται, πωλούνται, ανταλλάσσονται ή αποκαλύπτονται προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ 

Οι χρήστες που επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο  www.medicare-evia.gr και πραγματοποιούν παραγγελίες και αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης, τους τρόπους παραγγελίας, τους τρόπους αγοράς και τους τρόπους πληρωμής, όπως αυτοί αναφέρονται στην εκάστοτε σελίδα του διαδικτυακού τόπου της εταιρίας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης από την αγορά και διατηρεί το δικαίωμα να την ακυρώσει ανεξαρτήτως αιτιολογίας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς    

 Εφόσον η πληρωμή του προϊόντος που αγοράσατε από το διαδικτυακό μας κατάστημα www.medicare-evia.gr έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση ή με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ανεξαρτήτως αιτιολογίας την παραγγελία και να του επιστραφούν εξολοκλήρου τα χρήματα της συναλλαγής. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιστραφεί ολόκληρο το ποσό της συναλλαγής στον πελάτη είναι η ακύρωση να γίνει έγκαιρα μέσω e-mail στο sales@medicare-evia.gr  πριν να εκτελεστεί η αποστολή του προϊόντος. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει ήδη αποσταλεί και εφόσον πρόκειται για ακύρωση συναλλαγής με υπαιτιότητα του πελάτη, επιστρέφεται στον πελάτη το ποσό της συναλλαγής αφαιρουμένου του κόστους μεταφορικών όπως περιγράφεται παρακάτω.

Σε περίπτωση ακύρωσης συναλλαγής και επιστροφής κάποιου μη ελαττωματικού προϊόντος κατόπιν αιτήματος του πελάτη, το οποίο έχει αποσταλεί από την εταιρία με "Δωρεάν μεταφορικά"  ή με μειωμένα μεταφορικά (ενδεικτικά οι κλίμακες μειωμένων μεταφορικών είναι 2,50 €, 2,50 €, 4,00 € και 4,00 €),     εκτός από τα έξοδα επιστροφής ο πελάτης χρεώνεται επιπλέον και με το πραγματικό κόστος της αρχικής αποστολής, το οποίο αρχικά καλύφθηκε ως προσφορά από την εταιρία MEDICARE λόγω της αγοράς, αλλά παύει να καλύπτεται σε περίπτωση επιστροφής και ακύρωσης της αγοράς με υπαιτιότητα του πελάτη. Ενδεικτικά, για ένα δέμα με πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος έως 5 kg, ασχέτως με το μειωμένο κόστος αποστολής που πληρώσατε κατά την αγορά, το πραγματικό κόστος αρχικής αποστολής ανέρχεται σε 4,00€  και αυξάνεται αντιστοίχως σε δέματα μεγαλύτερα των 5 kg, ενώ το κόστος επιστροφής ανέρχεται σε 4,00 € (εφόσον το στείλετε με δική μας χρέωση μέσω της ΕΛΤΑ  Courier),  δηλαδή συνολικά θα χρεωθείτε με 8,00 €.  Περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιστροφές προϊόντων μπορείτε να διαβάσετε στην  "Πολιτική επιστροφών"

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση υπαναχώρησης του πελάτη από την αγορά και σύμφωνα με όσα ορίζονται στην προηγούμενη παράγραφο με τίτλο "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ", η επιστροφή χρημάτων προς τον πελάτη πραγματοποιείται από την εταιρία MEDICARE οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφαση του καταναλωτή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση σύμφωνα με το νόμο (άρθρο 3θ, ν.2251/1994). Η επιστροφή χρημάτων λόγω υπαναχώρησης του πελάτη από την αγορά ή/και η αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο προϊόν, γίνεται μόνον κατόπιν της επιστροφής του προϊόντος που αγόρασε αρχικά ο πελάτης, το οποίο θα πρέπει να βρίσκεται σε άθικτη συσκευασία και να είναι αχρησιμοποίητα.