Τρόποι Αποστολής

 
 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ .

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία  σας με παραλαβή  από το φυσικό μας Κατάστημα χωρίς καμμία χρέωση. 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αποστολή με COURIER. Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της ,τα προϊόντα με βάρος από 0,01κιλά έως 5 κιλά (πραγματικό βάρος ή ογκομετρικό βάρος σύμφωνα με το διεθνές σύστημα της ΕΛΤΑ Courier) αποστέλλονται πανελλαδικά με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier. Το βασικό κόστος μεταφοράς για τα προϊόντα με βάρος από 0,01 κιλά ως  5 κιλά ανέρχεται σε 2,00€

Για αποστολές  με αντικαταβολή χρεώνεται  επιπλέον 1,80 € με το διεθνές σύστημα της ΕΛΤΑ Courier

Παραγγελίες άνω των 49€ χωρίς επιπλέον χρέωση, για όλα μας τα προϊόντα, εκτος από τα   "ΟΓΚΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ" .

Για παραγγελίες κάτω των 49€ η χρέωση για όλους τους προορισμούς είναι  2,00€  εως 5 κιλα με χρέωση  0,70€ / 1 κιλο επιπλέον.

Για τις αποστολές βάρους έως 5 κιλά δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Για κάθε επιπλέον κιλό (πέραν των 5 Kg) υπάρχει επιπλέον χρέωση 0,70 €. Η αποστολές με Courier ισχύουν για μέγιστο ογκομετρικό ή πραγματικό βάρος 10 kg. Μεγαλύτερα δέματα αποστέλλονται με μεταφορική.  (βλ. παράγραφο με τίτλο   "ΟΓΚΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ"). 

ΟΓΚΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Για τα προϊόντα με βάρος από 10 kg έως 25 kg το κόστος μεταφορικών ανέρχεται σε 15 € και η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία.  Για τα ογκώδη προϊόντα δεν ισχύει η αντικαταβολή και θα πρέπει να γίνεται κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας ή αγορά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Τα δέματα μέσω μεταφορικής εταιρίας  αποστέλλονται με αποκλειστική  ευθύνη του πελάτη. Τα προϊόντα αποστέλλονται από την MEDICARE  σφραγισμένα και ελεγμένα. Η MEDICARE ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν φθορές ή αλλοιώσεις του προϊόντος κατά τη μεταφορά.

Νοσοκομειακά κρεβάτια
Για τα νοσοκομειακά κρεβάτια το κόστος μεταφοράς είναι 30 € εντός πόλεων. Για δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές το κόστος μεταφορικών ανέρχεται σε 50 ευρώ. Τα ηλεκτρικά κρεβάτια TRENTO,PRATO και Mobiakcare έχουν δωρεάν μεταφορικά και τοποθέτηση στις περιοχές: Χαλκίδα,Αλιβερι,Κυμη,Καρυστος

Αναπηρικά αμαξίδια
Τα αναπηρικά αμαξίδια έχουν δωρεάν μεταφορικά για αποστολές με ΕΛΤΑ ή μέχρι την έδρα της μεταφορικής εταιρίας. Για δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές που βρίσκονται εκτός πόλεων τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για παραλαβή από το πλησιέστερο γραφείο των ΕΛΤΑ ή την έδρα της μεταφορικής. Εναλλακτικά, για τα ογκώδη προϊόντα όπως αναπηρικά αμαξίδια, τουαλέτες κλπ που μεταφέρονται με ΕΛΤΑ ή μεταφορική εταιρία, μπορείτε να ζητήσετε κατ΄οίκον διανομή με επιβάρυνση πελάτη.