Τρόποι αποστολής

Όροι αποστολών

Έξοδα Αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάση συνολικού βάρους και όγκου της εκάστοτε παραγγελίας:

Για τελικούς καταναλωτές:
Για αγορές από 40 € και άνω και έως 2Kg η αποστολή είναι δωρεάν.
Τα έξοδα αποστολής είναι από 4,00€ / 0-2Kg, 4,90€/ 2-5Kg,+0,60€ / 1Kg επιπλέον.

Για αποστολές με αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον 1.80 € με το διεθνές σύστημα της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρείας.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο του πελάτη γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεια ταχυμεταφορών  ΕΛΤΑ Courier συνήθως σε 1-3 εργάσιμες μέρες (ο πελάτης θα λάβει ενημερωτικό e-mail ή SMS για την πορεία παράδοσης). Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 5 εργάσιμες μέρες.

Ογκώδη Προϊόντα:
Για τα ογκώδη προϊόντα η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και δεν ισχύει η πληρωμή με  αντικαταβολή. Γι' αυτό τον λόγο  θα πρέπει να γίνεται κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας ή αγορά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Το Medicare-evia.gr είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να υπολογίζει αυτόματα (μόνο για την Ελλάδα) τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με την βάση δεδομένων του να δίνει άμεσα σε εσάς το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να γίνει στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το κατάστημα MEDICARE θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 22230 25505 ή στείλτε μας e-mail στο sales@medicare-evia.gr.

 

 

Κατασκευαστές

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του medicare-evia.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.