Εταιρεία

Ιατρική Πύλη Χαλανδρίου | Ορθοπεδικά Είδη - Ιατρικά ΑναλώσιμαΑπό το 2010, όπου ξεκίνησε η λειτουργία της εταιρίας, αποστολή μας είναι η προσφορά σε κάθε άνθρωπο με προβλήματα υγείας της δυνατότητας αποκατάστασης, ανακούφισης και ποιοτικής παράτασης της ζωής του. Γι’ αυτό το λόγο, κύριο πεδίο δράσης μας είναι η ιατρική τεχνολογία με βασικούς τομείς την πώληση και ενοικίαση ιατρικού εξοπλισμού και ορθοπεδικών βοηθημάτων. Απώτερος στόχος και κυρίαρχο κίνητρό μας, αποτελεί η ανάδειξη του ονόματος MEDICARE ως το συνώνυμο του ιδανικού Σύμμαχου Υγείας αλλά και του σταθερού Συντρόφου Ζωής για χιλιάδες συνανθρώπους μας που υποφέρουν καθημερινά.

Στην MEDICARE, η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται και διαρκώς εξελίσσεται στην παροχή προϊόντων και εξοπλισμού υγείας ανωτάτου τεχνολογικού επιπέδου, στις πιο λογικές και ρεαλιστικές τιμές.

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας έχουμε σαν κανόνα μας να μην κάνουμε κανένα συμβιβασμό προκειμένου οι υπηρεσίες και τα προϊόντα MEDICARE να πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις.

Αφοσιωμένοι στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των αναγκών των ασθενών, είτε κατ’ οίκων είτε σε νοσηλευτικά ιδρύματα, προσηλωμένοι στην παροχή των ασφαλέστερων και των ποιοτικότερων προδιαγραφών σε κάθε μας συσκευή και πάντα με το υψηλότερο αίσθημα ευθύνης που αρμόζει στον ίσως σημαντικότερο τομέα εργασίας δηλαδή την Υγεία και την Ποιότητα Ζωής κάθε Ασθενούς, ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας και οικονομικής κατάστασης. 

Σήμερα, έχοντας εδραιώσει το όνομα MEDICARE δημιουργώντας σταθερές σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομειακά ιδρύματα, αποτελούμε σημείο αναφοράς στις εξελίξεις στο χώρο του ιατρικού εξοπλισμού και των Ορθοπεδικών ειδών. Με την πιο έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα πωλητών και συνεργατών, με συνεχή παρακολούθηση της διεθνούς τεχνολογίας στα Ιατρικά είδη, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και τα υψηλότερα και εγκυρότερα πιστοποιητικά ποιότητας, όποια ανάγκη κι αν έχετε, η MEDICARE έχει τη δύναμη να ανταποκριθεί άμεσα, υπεύθυνα και πάνω από όλα αποτελεσματικά.

 

Κατασκευαστές

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του medicare-evia.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.