Εγγύηση - Επιστροφές

Δικαίωμα επιστροφής προϊόντων / χρημάτων:

 

Η Medicare-evia.gr σας δίνει το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός (14) ημερολογιακών ημερών από την έκδοση του παραστατικού αποστολής (απόδειξη, τιμολόγιο) με την προϋπόθεση ότι δεν έχει ανοιχθεί η συσκευασία τους. Η μόνη επιβάρυνση που θα έχετε είναι τα έξοδα αποστολής. Εξαίρεση από το δικαίωμα επιστροφής έχουν τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν ή κατασκευάστηκαν κατόπιν παραγγελίας σας αποκλειστικά για εσάς.

Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν σε εμάς εφόσον:
• είναι αχρησιμοποίητα.
• η αρχική τους συσκευασία δεν έχει ανοιχθεί.
• δεν έχει αλλάξει η αρχική τους κατάσταση.
• μας στείλετε την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς που έχετε.
• μας ενημερώσετε για την απόφαση σας να επιστραφεί, με email στο sales@medicare-evia.gr ή τηλεφωνικά στο 22230 25505 εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του.

 

Επιστροφή χρημάτων:
Σε περίπτωση υπαναχώρησης του πελάτη από την αγορά και σύμφωνα με όσα ορίζονται στην προηγούμενη παράγραφο με τίτλο “Δικαίωμα επιστροφής προϊόντων / χρημάτων “ η επιστροφή χρημάτων προς τον πελάτη πραγματοποιείται από την εταιρία MEDICARE οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφαση του καταναλωτή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση σύμφωνα με το νόμο (άρθρο 3θ, ν.2251/1994).

 

Τρόποι επιστροφής των χρημάτων σας:
• αν η αγορά έχει γίνει με την πιστωτική σας κάρτα, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Συνεπώς η πιστωτική σας κάρτα δεν χρεώνεται καθόλου, εφόσον έχετε καταβάλει τα έξοδα της επιστροφής στον μεταφορέα. Σε περίπτωση που τα έξοδα δεν καταβληθούν από εσάς, το ποσό αυτό αφαιρείται από από το συνολικό ποσό επιστροφής στην πιστωτική σας κάρτα.
• αν η αγορά και πληρωμή του προϊόντος έχει γίνει με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό , σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας σε δικό σας τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εμάς. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή , σε περίπτωση που τα έξοδα δεν καταβληθούν από εσάς, το ποσό αυτό αφαιρείται από το συνολικό ποσό το οποίο θα σας επιστραφεί.

 

Επιστροφή λόγω παράδοσης λανθασμένου προϊόντος:
Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι άλλο από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή του σε εσάς χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική & άθικτη συσκευασία.
Έξοδα αποστολής: η επιστροφή για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις γίνεται με δικό μας κόστος με βασική προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί επικοινωνία σας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, προκειμένου εν συνεχεία να σας αποστείλουμε το ορθό προϊόν.

 

Όροι και προϋποθέσεις για την Επιστροφή εντός Εγγύησης:
Είναι υποχρεωτική η ειδοποίηση της εταιρείας (με email στο sales@medicare-evia.gr ή τηλεφωνικά στο 22230 25505) έτσι ώστε να επιστραφεί ένα προϊόν, σε διαφορετική περίπτωση δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές.
Το προϊόν να είναι εντός εγγύησης.
Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί με τρόπο που παραβιάζει τους όρους εγγύησης του κατασκευαστή.
Το προϊόν θα πρέπει να είναι απολύτως καθαρό από κάθε προηγούμενη χρήση, διαφορετικά η Εταιρία δεν θα το παραλάβει για έλεγχο.
Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).
Το προϊόν δεν πρέπει να έχει υποστεί επέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο άτομο.
Η βλάβη δεν πρέπει να προέρχεται από ατύχημα, κακή συνδεσμολογία, πτώση, έκθεση σε ακραία επίπεδα θερμοκρασίας, υγρασίας, κραδασμού ή ρίψης υγρών. Επίσης δεν καλύπτεται από εγγύηση κανένα είδος σπασίματος της συσκευής από την στιγμή που έχει χρησιμοποιηθεί.
Εάν το προϊόν που επιστρέψατε δεν μπορεί να επισκευαστεί, τότε θα γίνει αντικατάσταση του προϊόντος με τον ίδιο τύπο-μοντέλο (ή αντίστοιχο σε περίπτωση έλλειψης του αρχικού), με έξοδα της εταιρείας. Σε περίπτωση αδυναμίας αποστολής κάποιου αντίστοιχου προϊόντος, μπορείτε να ζητήσετε έκδοση κουπονιού σας για μελλοντική αγορά από το κατάστημα μας ή επιστροφή χρημάτων.
Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι για τα προϊόντα που ελέγχονται από το Τμήμα Service (ανεξαρτήτου εγγύησης) και δεν παρουσιάζουν το αναφερόμενο πρόβλημα, υπάρχει χρέωση «Μη διαπίστωση προβλήματος» 15 ευρώ + Φ.Π.Α., για την κάλυψη του διαχειριστικού κόστους, και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.
Ο χρόνος ελέγχου και επισκευής των προϊόντων ορίζεται εώς και 15 εργάσιμες ημέρες. Εάν χρειαστεί η μεταφορά του προϊόντος στον κατασκευαστή, ή χρειαστούν ανταλλακτικά που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Οι χρόνοι ποικίλουν ανάλογα με την χρονική περίοδο και το φόρτο εργασίας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα ενημερωθείτε από το Τμήμα Service.

 

Πολιτική ακύρωσης της παραγγελίας:
Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία μπορείτε να καλέσετε εντός 24 ωρών στα τηλέφωνα 22230 25505 ή 22230 23381 ή και στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@medicare-evia.gr. και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

 

Στοιχεία εταιρείας:
MEDICARE DOGANI MARINEL
ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ 1, ΑΛΙΒΕΡΙ, 34500
ΑΦΜ: 159800260
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 143441022000
ΔΟΥ: ΚΥΜΗΣ

Κατασκευαστές

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του medicare-evia.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.